apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Команда "Апельсин"

Антикризова романтика


Репост
Весна наближається, ні в кого не питаючи дозволів.

Весна - класний час закоханості, світлих надій, нових зустрічей. Вона приносить із собою красиві весняні свята. А чи потрібене якесь спеціальне свято, якщо хочеться зробити приємне коханій людині?

У кожної історії кохання є свої найкращі місця. Місця найтепліших спогадів або найсміливіших мрій.

Романтика

«А пам'ятаєш ми з друзями гуляли біля Софії в Києві. Ти поспішала мимо. Вітер зірвав твою смішну кепку, а я випадково на неї наступив? Ти пам'ятаєш, як я зловив твій сердитий погляд і з тих пір хочу бачити тебе щодня? Ну, ти ж пам'ятаєш? »

Фото місця першої зустрічі. Романтична Ейфелева вежа, де ви обов'язково ще постоїте разом. Подібні милі штучки змушують солодко завмирати серце і приносять з собою ні з чим незрівнянну енергію любові і життя.

Фоторамки, панкарти, сердечка-декори,магнітики чи скромні весняні квіти в незвичайної подарунковій коробці - все це ми зібрали в весняну пропозицію від Апельсину, яке розмістили на сайті. Якщо наші вироби допоможуть вам подарувати радість коханим, значить ми не даремно старалися.


Упаковка

Будь ласка, даруйте коханим подарунки наповнені почуттями і вашою енергією. Навесні краще говорити не словами, а серцями. А ми не втомлюємося повторювати слідом за стародавніми римлянами: «Amor vincit omnia. Любов перемагає все».


Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus