apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Команда "Апельсин"

Идеи для летнего отпуска


Репост
До відпустки, такої довгоочікуваної, залишилися лічені дні. І якщо вабливе море в цьому році для кого-то залишиться відкладеною мрією, то літній відпочинок на дачі, базі відпочинку десь на Десні або в Карпатах, а то і просто в селі - цілком доступна розкіш для багатьох.

Так. Це не VIP-готель, зате це сонячна швидка річка с глибокими заводями і мілинами, синій ліс в серпанку, запах лугових трав на вечірній зорі - що може зрівнятися з нашою рідною природою! А ще азартна риболовля, відкриття грибного сезону і багаття на березі в колі рідних і друзів - це справжній all inclusive 5 зірок!  

Залишилося зовсім небагато - зібратися! Крім звичайного набору речей, в тому числі вудок і мангала, дружині - обов'язково пляжний парасольку і шезлонг, улюбленої тещі - мультиварку, краще чотириногого друга - його миски і корзинку, дітям - о жах! - Величезна коробка з іграшками! Але машина не гумова! Як бути? Вихід знайшовся несподівано - картонні іграшки-конструктори! Розвивають масу корисних якостей у дітей, в розібраному вигляді займають зовсім небагато місця, і дуже легкі! Місяць різноманітних розваг гарантовано! Спасибі Апельсину за цю унікальну пропозицію!


Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus