apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Команда "Апельсин"

Вибирайте краще


Репост

Питання чим зайняти дитину актуальне сьогодні практично для кожної родини. І справа не в нестачі іграшок - на сьогоднішній день їх асортимент нікого не дивує. Справа в їхній якості, безпеки, габаритах і багатьох інших аспектах.

Усі батьки хочуть дати якнайбільше своїй дитині, часом забуваючи про те, що насправді їй необхідні для розвитку не стільки дорогі брендові іграшки, які вже є у Колі, Маші або Петі, скільки наша увага і розуміння як організувати ігрову діяльність так, щоб це було максимально цікаво і корисно і для дитини для всіх членів сім'ї. Як казав персонаж відомого мультфільму: "колективна діяльність, для
моєї користі, вона об'єднує ".

І тут нам на допомогу приходить інновація компанії Апельсин, яка крім інших виробів, створює дитячі іграшки з гофрокартону.
Картон. Здавалося б - звичний матеріал, який у більшості асоціюється з упаковкою товарів. Але як багато можливостей, виявляється, відкриває креативне його використання.



Ми представляємо вашій увазі іграшки з гофрокартону самої різної спрямованості, від розвиваючих конструкторів, до іграшкових будиночків для маленьких леді та обладунків для юних лицарів.
Наші іграшки безпечні, оскільки виготовлені з матеріалу, який дійсно нешкідливий і не травмує дитину. Вони вигідно відрізняються практичністю, легко складаються і не займають багато місця. Також з іграшками з гофрокартону ваша дитина зможе проявити максимум творчості та креативності, тому що практично всі з них можна розмалювати або прикрасити як підкаже ваша уява. Ви можете творити разом з вашими дітьми і це, безумовно, буде сприятливим моментом в побудові та розвитку ваших відносин з ними.
Вибирайте краще і ваші діти будуть вам вдячні.




Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus