apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Олена Суржикова
Заступник директора компанії "Апельсин"

Роль парканів у розвитку людства


Репост
Так сталося, що в один неспокійний день наша сім'я переселилася в невеликий приватний будинок. Будинок був оточений високим, глухим, дерев'яним парканом. Я дуже люблю квіти і відразу ж зайнялася висаджуванням троянд перед будинком. Як же мені було прикро, коли перехожі через паркан безперервно кидали на клумби порожні пляшки, обгортки від морозива та інше найрізноманітніше сміття. Несподіване рішення запропонував чоловік: «Давай зробимо паркан прозорим?» Сказали - зробили.

Наш новий паркан з крученої металевої смуги легкий і прозорий. Сміття кидати перестали. Напевно, психологи зможуть пояснити, чому це сталося? Але факт залишається фактом - сміття немає. Перехожі зупиняються, милуються трояндами, бажають мені здоров'я. З тих пір я - противник парканів.

Можна ставиться до інших людей ось так:



А можна і ось так:



Прозорий паркан допоможе зробити красивіше не тільки своє життя, а й життя оточуючих. Хіба це погано?

Дві позиції, два світу:

А. Поділися з іншими своїми ідеями, досвідом - тебі повернеться в сто разів (забір прозорий);
Б. Все, що знає і вміє компанія зберігається в секреті за сімома замками (глухий паркан).

Апельсин давно зробив свій вибір на користь варіанту (А), на те він і Апельсин. Ми відкриті для спілкування і готові ділитися своїми знаннями, досвідом, енергією. Всі нові розробки відразу ж потрапляють на сайт і в соціальні мережі. Напевно, хтось з конкурентів скопіює наш виріб, але зате воно обов'язково стане в нагоді багатьом людям. А ми ж для цього його і створюємо.

Пора запам'ятати любителям глухих парканів, що світ стає більш відкритим. Це потрібно зрозуміти і прийняти. Вчимося жити світло і прозоро!

Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus