apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Команда "Апельсин"

Фірмовий стиль - це важливо


Репост

Маленький столик для двох, за вікном дощ... Метушня однієї з центральних вулиць Києва разом з шумом дощу роблять перебування в кафе якимсь особливо затишним.

На столі-ароматна кава і припорошені цукровою пудрою еклери. Вся ця апетитна розкіш розташувалося на спеціальній серветці, в кафе такі серветки коротко називають сети. На моєму зображений Національний Будинок органної та камерної музики і коротка розповідь про це чудовому будинку.

Сет із зображенням Національного Будинку органної та камерної музики

Гості міста, що розташувалися за сусіднім столиком, зосереджено читають свої сети. На кожному свою розповідь. Прочитавши, міняються серветками. Людям цікаво. Час проходить приємно.

Підставки під тарілки, кульки, серветки з логотипом, флаєри ... - дизайн всіх цих виробів для маленького і такого дружелюбного кафе робили дизайнери нашої компанії "Апельсин". Ідея зробити сети не тільки стильними, але і пізнавальними народилася миттєво. Тексти створювали ретельно перевіряючи інформацію. Образи будівель малювали від руки. І малюнок і текст сповнені любові до свого міста. Знавці розуміють, що значить атмосфера для кафе. При її створенні важлива кожна дрібниця. А приємне читання за кавою - уже зовсім не дрібниця!

Фірмовий стиль для Хліб n Soul

Фірмовий стиль від "Апельсин" Будь ласка, з радістю!

Розробка елементів фірмового стилю для кафе Хліб & Soul вул. Саксаганського, 36 Кафе · Булошна · Бутербродная


Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus