apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Команда "Апельсин"

Хто вибирає сучасні мобільні меблі?


Репост
Сьогодні все популярнішим стає еко-тренд - виробництво доступних і екологічно чистих продуктів.
Команда Апельсин грає на цьому ринку важливу роль, створюючи вироби з 100% картону, що переробляється.

Для кого ж в першу чергу створені наші вироби, такі як картонні меблі?
Якщо ви початківець-бізнесмен, знімаєте офіс і не плануєте найближчим часом обставляти його дорогими меблями. Якщо ви берете участь у виставках і вибираєте устаткування більш мобільне і легке, але гідне за якістю і при цьому не дороге. Або якщо недавно купили квартиру і шукаєте можливість поекспериментувати з інтер'єром.
Тоді наші меблі для вас, тому що їх вигідні характеристики це доступність, мобільність, і в той же час надійність. Крім того, наші меблі виглядають стильно, тому сподобаються багатьом. Але щоб їх дійсно оцінити по достоїнству - потрібно тільки випробувати особисто, наскільки вони добрі у використанні.
Недорогі, легко переміщувані по кімнаті предмети меблів - цікавий варіант вирішення проблем з наявністю додаткової поверхні або місцем
зберігання для офісу, майстерні або дитячої. Вироби зроблені з високоякісного гофрокартону - розумна альтернатива традиційних меблів. Співвідношення ваги і міцності, можливість вторинної переробки, функціональність, а також доступність - головні переваги меблів з гофрокартону для сучасних будинків і офісів.
Колекція буде поповнюватися новими виробами. Слідкуйте за новинками на нашому сайті!

Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus