apelsin.in.ua
русукр
Інтернет-магазин картонних виробів
Про насКонтактиПитанняСловникДоставкаБлог
Кошик порожній
Увійти / Реєстрація
Пишіть нам:
apls@eugenecarton.com
Олена Суржикова
Заступник директора компанії "Апельсин"

З чого починати бізнес?


Репост

Для себе ж знайшла відповідь в музеї Феррарі. Ви там бували? Збираєтеся зайнятися бізнесом - обов'язково побувайте. Маленький італійське місто Маронелло - передмістя Модени. Уявіть собі містечко, де кожна друга з проїжджаючих повз машин яскраво червона Розкішний Феррарі. Пізніше розумієш, що це тест драйв, але спочатку чманієш від захоплення.

І в такому злегка очманіла стані проходиш по всіх залах музею. Його і музеєм називати не хочеться. Немає в цьому місці ні тиші, ні пилу. Тут вирує життя. Саме тут на власні очі бачиш, що справжній бізнес починається з мрії. Енцо Феррарі мріяв про найшвидшу у світі машині, яка може проходити повороти на повній швидкості.

Кращі конструктори того часу переходили на роботу в Феррарі тому, що хотіли займатися втіленням мрії. Мрія про швидкість, про найшвидше автомобілі на землі спочатку з'являється у вигляді неясних, повних пристрасті ескізів.

Креслення

Ескізи наповнюються кольором, доповнюються кресленнями, потрапляють в умілі майстрові руки. І ось вже з ангара викочують неймовірної краси новий болід.

Виставкова зала

Рев моторів в Сан Марино, ревуча натовп глядачів, неймовірно відважні гонщики і людина в чорних окулярах, що спостерігає за черговим втіленням своєї мрії. Світ став іншим після появи в ньому Феррарі. У маленькому італійському містечку я зрозуміла прості істини: «Крізь всі невдачі йди за своєю мрією і бізнес зробить тебе щасливим. Намагаєшся просто урвати побільше - бізнес тебе спустошить »


Подобається стаття? Підпишіться на оновлення.

comments powered by Disqus